Een abonnement afsluiten bij een thuiskok

Abonnement afsluiten | Thuisafgehaald

Daarom een vaste thuiskok bij Thuisgekookt

 • Heel veel thuiskoks vinden het leuk om voor een abonnement te koken
 • Lekkere, vers gekookte maaltijd
 • Afgestemd op jouw (dieet)wensen
 • Vaste dag(en) per week een maaltijd
 • De mogelijkheid om maaltijden thuis te laten brengen
 • Tot 48 uur van tevoren de mogelijkheid tot kosteloos afzeggen
 • Opzegbaar wanneer jij wil

Voor wie?

Lukt het tijdelijk of langer niet om (iedere dag) zelf te koken? Of heb je inmiddels al eens (of meerdere keren) genoten van een lekkere en gezonde verse maaltijd van een bepaalde thuiskok en wil je daar vaker van blijven genieten? Dan hebben wij de ideale oplossing: het Thuisgekookt abonnement.

Hoe werkt het?

Met het Thuisgekookt abonnement spreek je af om voor een vast bedrag per maaltijd (kostprijs plus 10%), op vaste dagen in de week, een vers gekookte maaltijd af te halen of thuis te laten brengen door een specifieke thuiskok. Hieraan zijn geen verplichtingen verbonden; je rekent gewoon af per maaltijd en als de maaltijden niet bevallen, dan kun je het abonnement op elk moment stopzetten. Je zit nergens aan vast. We willen het namelijk zo simpel mogelijk houden!

Nadat de afspraken met de kok gemaakt zijn en je het eten een keer geproefd hebt, betaal je een borg aan Thuisgekookt. Deze borg bedraagt de totaalprijs voor het aantal afgesproken porties per maand, zodat we altijd zeker weten dat we de kok kunnen uitbetalen. Deze borg werkt ook als goedkeuring. Na het betalen van de borg worden de maaltijden iedere week automatisch afgeschreven van je bankrekening.

In 6 stappen vers gekookte maaltijden van een thuiskok

 1. Aanvraag - Vul zelf de aanvraag in via de site of bel ons via 06-83447197;
 2. Kennismaken - Zodra wij een geschikte thuiskok passend bij jouw wensen hebben gevonden, ontvang je zijn/haar contactgegevens zodat jullie kunnen kennismaken;
 3. Proefmaaltijd – Maak tijdens het kennismaken een afspraak voor een proefmaaltijd;
 4. Invulling abonnement – Bevalt het contact met de thuiskok en de proefmaaltijd? Besprek dan welke dagen jullie afspreken, of de maaltijd wordt thuisgebracht of opgehaald en wat de prijs per maaltijd is. Je spreekt hier een gemiddelde voor af. Neem erna contact op met Thuisgekookt om de details door te geven;
 5. Borg betalen – Zodra het abonnement start vragen we je een borg te betalen. Deze borg bedraagt de totaalprijs voor het aantal afgesproken porties per maand. De borg wordt ingehouden om de thuiskoks te verzekeren van de maaltijd bijdrages;
 6. Betalen - De borg wordt betaald met iDeal. Via deze betaling geef je ook gelijk akkoord voor de automatische incasso voor de komende betalingen, zodat de kosten voor de maaltijden wekelijks kunnen worden afgeschreven. Levert het online betalen een probleem op? Bel ons dan even, dan kijken we samen naar een oplossing.

Abonnement aanvragen bij een thuiskok | Thuisafgehaald

Is dit iets voor jou? 

We brengen je graag in contact met thuiskoks die regelmatig voor jou willen koken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 83 44 71 97. Of laat je gegevens achter en dan bellen wij jou binnen twee werkdagen terug.

Laat je gegevens achter

Overslaan wanneer je wilt

Wanneer de ontmoeting niet door kan gaan, is er voor zowel de afhaler als de kok de mogelijkheid deze 48 uur van tevoren via de website af te zeggen. Onder het kopje “Kookplanning” vinden koks hun lopende abonnementen, bij afhalers staat dit onder “Maaltijdplanning”. Via de knop “Eenmalig afzeggen” kun je een ontmoeting uit het systeem halen. Door deze mogelijkheid wordt een ontmoeting geannuleerd en betaal je aan het einde van de maand alleen de maaltijden die er daadwerkelijk zijn gedeeld.

Stop je het abonnement?

Als je het abonnement stopt, dan krijg je de borg terug. Een abonnement is op elk moment stop te zetten. Je betaalt alleen voor de porties die daadwerkelijk gedeeld zijn.

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig?

Het team van Thuisgekookt helpt je graag en kan jouw vragen beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 83 44 71 97. Of laat je gegevens achter en we bellen je binnen twee werkdagen terug.

Laat je gegevens achter

Wat afhalers zeggen over Thuisgekookt

"Mijn vrouw is overleden en ik moet alleen eten. Dus ik bestel bij u iets lekkers. U weet hoe groot een portie moet zijn, net als mijn vrouw het wist." Meneer Verweij (82)

"Het abonnement is ideaal voor als ik laat uit mijn werk kom. Zo eet ik toch lekker gevariëerd én bovendien ook gezond!" Elmer (28)

Lees meer van onze succesverhalen

Handige links