Leusdense thuiskok

0(0 reviews)

Afrikaans , Biologisch, Desserts, Frans , Indiaas, Indonesisch, Italiaans, Mediterraans, Nederlands , Ontbijt & Lunch , Spaans , Veganistisch, Vegetarisch | Minimaal 8 / maximaal 120 personen

Pasen 2018
brood en olie op snijplank
torentje

Delen en genieten. Lekker eten verbindt.

Nu ook een heerlijk paasdiner te bestellen. Kijk snel wat wij voor u op de kaart hebben gezet: Paasmenu 2018

De liefde voor lekker eten heeft er van kinds af aan al ingezeten. Altijd in om iets nieuws te proberen. Nooit weer hetzelfde gerecht bestellen in een restaurant maar waar mogelijk altijd iets wat ik nog niet eerder gegeten had.

Dat heeft zich later vertaald naar een passie voor koken. Vanaf mijn studententijd stond ik regelmatig meer uren in de keuken dan ik me studie-technisch eigenlijk veroorloven kon. Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar verder maar mijn liefde voor koken is nooit meer over gegaan en groeit nog steeds en daarmee ook het aanbod: huiskamerrestaurant, aanschuiftafels, catering, private dinners en kookworkshops.  

 Een recept kan nog zo leuk klinken maar de kwaliteit ervan valt of staat met de gebruikte ingrediënten. Ik bereid mijn gerechten met aandacht en liefde. Dat zijn de basisingrediënten voor alle gerechten die ik maak. Verder werk ik met producten die met respect voor mens en milieu zijn geproduceerd, dus (waar mogelijk) biologisch, duurzaam en fairtrade. Daarbij wordt gekookt volgens de seizoenen. Vaak met mooie streekproducten. 

Standaardwerk daar houd ik niet van. Ik maak graag een combinatie van uw wensen en mijn creativiteit, welke we op voorhand eerst goed door zullen spreken. Rekening houden met voedselallergieën is voor mij geen probleem. 

Ik kijk er naar uit om uw feestje tot een waar culinair festijn te mogen maken.

Vraag een offerte op bij deze cateraar

Locatie

Google Map

Lepelaar, Leusden

De thuiskok

10-05 S. en Hylke tussen de tulpen

Leusdense thuiskok

Niets leuker dan de tijd nemen voor de bereiding van een heerlijke maaltijd met eerlijke ingrediënte...

Bekijk het profiel van deze thuiskok ›

Statistieken

  • 65Maaltijden gedeeld
  • 6Volgers
  • 22Bedankjes ontvangen

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Like Thuisgekookt

13929Koks

39831Afhalers

90613Gerechten

213650Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde